Az iratfeldolgozás egyik legmunkaigényesebb területe az adatrögzítés (adatbevitel, indexelés). Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek mind a papírról, mind pedig a monitorról (szkennelt képről) történő adatrögzítésben.

Adatrögzítő kapacitásunkat ügyfeleink igényének megfelelően rugalmasan bocsátjuk rendelkezésre.

 

A Pannon Archív Kft. vállalja nagy mennyiségű, különböző méretű és minőségű, papír alapú dokumentum digitalizálását (szkennelését). Vállaljuk a keletkező iratok folyamatos, vagy a felhalmozódott iratok kampányszerű (visszamenőleges) feldolgozását is.
A digitalizálást professzionális, nagy teljesítményű szkennerekkel, gyakorlott operátor munkatársainkkal végezzük. A szkennelést végezhetjük saját eszközeinken ügyfelünk telephelyén, illetve a Pannon Archív Kft. telephelyén is (ebben az esetben gondoskodunk az iratok tételes átadás-átvételéről és szállításáról, őrzéséről).

A digitalizálás minden munkafázisát elvégezzük (iratok előkészítése, szkennelés, adatrögzítés). 

Cégünk vállalja A3-nál nagyobb méretű papírok (térképek, műszaki rajzok, stb.) digitalizálását. A digitalizálás valamennyi munkafázisát elvégezzük (azonosítás, hajtogatás, adatrögzítés). Régi iratok szkennelését speciális állományvédelmi szabályok betartásával végezzük. A digitalizálás professzionális, A0-ás, nagyfelbontású szkennerrel történik.

Cégünk vállalja nagy mennyiségű dokumentumok digitalizálásához szükséges professzionális, nagy teljesítményű szkennerek szállítását. Munkatársaink elvégzik a berendezések szakszerű helyszíni üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, valamint a garancián túli szervizelését, biztosítják az alkatrészellátást.

Igény esetén teljesen kiépített, technikailag naprakész, feldolgozó kapacitást is tudunk biztosítani (szkenner+szerviz+operátor), így ügyfeleinknek a szkennert nem kell megvásárolnia.

A Pannon Archív Kft. az irattári nyilvántartási problémák megoldására speciális irattári nyilvántartó programrendszert fejlesztett ki. A rendszer alapja egy speciális irattárkezelő program, amelyhez opcionálisan különböző alkalmazások illeszthetők, többek között WEB-es elérhetőség.

A program legfontosabb funkcionalitásai:


  •  tetszőleges irattári egység kezelésére alkalmas (irat, dosszié, doboz);
  • lekérdezési, szűrési lehetőség bármely nyilvántartott adatra;
  • adat exportálási és importálási lehetőség;
  • nyomtatás PDF formátumban;
  • vonalkódos azonosítási technológia támogatása;
  • kölcsönzés nyilvántartásának támogatása;
  • iratselejtezés és levéltári átadás támogatása.